Een zorgverlener nodig? Tel.: +32 (0)476/41.93.23 | Rekrutering kandidaten : julie@stayathome.be 

Stay at Home - Garde-malade à domicile

Nergens beter dan thuis.

Stay@Home is ontstaan uit de wilskracht van 4 personen, ieder met zijn eigen specialiteit in de wereld van de zorg, die een alternatief wensen te bieden aan de institutionalisering.

Stay@Home heeft een oplossing ontwikkeld, aangepast aan eenieders behoefte, of u nu autonoom, valide, invalide bent of wonend in een serviceflat of als u zich bevindt in een situatie met een handicap, een chronische ziekte , een zware pathologie of u bent palliatief.

Wij maken het voor u mogelijk een inwonende zorgverlener 24u/24 te uwer beschikking te hebben.

De service van Stay@Home beïnvloedt uw dagdagelijkse leven en bevordert de verlenging van een onafhankelijk leven.

Stay@Home... Dé oplossing om thuis te blijven wonen.

Onze klanten getuigen:

"Onze mama is een vrouw van boven de 90 jaar. Ze is altijd zeer levendig, dynamisch en zelfstandig geweest, maar de leeftijd is daar, ze heeft haar zicht verloren en kan dus niet meer alleen op haar appartement blijven. Wij hebben erover gedacht om haar in een rusthuis te plaatsen, maar hoe kan je je daar installeren als je geen zicht meer hebt?? Hoe zou zij ons kunnen ontvangen in zo’n kleine ruimte ?

Op dat moment hebben we horen praten van ‘Stay@Home’ en dit is de ideale formule… zowel voor haar als voor haar uitgebreide familie. Zij kan thuis blijven met een zeer aangename gezelschapsdame die bij haar inwoont en die tijdens haar rustdagen automatisch vervangen wordt door een competent en vriendelijk persoon.

Alles ‘draait’ zonder dat wij ons zorgen moeten maken. Meer nog, de verantwoordelijken van Stay@Home zijn zeer aanwezig en makkelijk bereikbaar. In het kort, de rust is weergekeerd en onze mama verkeerd in de best mogelijke staat."

Stay@Home bvba | Ruelle Collin 1B, 1320 Bevekom | BTW-nummer : BE0632513442